Meidän Apuvalinepyörät

Olemme varmistaneet polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden saatavuuden kaudelle 2022 ja 2023. Pyöräteollisuuden toimitusketjun tilanne on vakavasti häiriintynyt koronan takia sekä Ukrainan ja Aasian konfliktien. Verkkokaupassamme mainitut tuotteet saattavat olla loppuneet tai niitä ei ole saatavilla. Pettymysten välttämiseksi tarkistathan haluamasi tuotteen saatavuuden ja toimitusajan sähköpostitse asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi ennen tilauksen tekemistä. 

Asiakkaidemme palvelemiseksi varastoimme myös laajan valikoiman mallikohtaisia lisävarusteita. Toimitusketjujen nykyisen tilanteen takia, ko. lisävarusteet ovat saatavilla vain asiakkaille, jotka ostavat tai ovat ostaneet pyörän yrityksemme kautta. Tuotteiden heikon saatavuuden ja laajan lisävarustevalikoiman varastointikustannuksien vuoksi emme kykene toimittamaan lisävarusteita pyörille, joita emme ole rekisteröineet. Mikäli tämä herättää kysymyksiä, olkaa ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse.

Alla löydät meidän apuvalinepyörä valikoimamme. Mikäli etsit jotain erityistä, ota meihin yhteyttä. Meidän hyvän verkostomme kanssa löydämme varmasti sinun unelmapyöräsi.

Matalarunkoinen pyörät

Tavarapyörät

Kolmipyörät juniorit

Pitkäperäpyörät

Kolmipyörät seniorit

Riksapyörät

2-pyöräinen Tandemit

3-pyöräinen Tandemit

Peräpyörät

Vierekkäin Tandemit

Peräkärryt

Pyörätuolipyörät

Lisävarusteet

Alennetut

ALENNETUT

Riksapyörät

ALENNETUT

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Maksa sopivissa erissä

Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Yhdessä kumppanimme RESURS-pankin kanssa tarjoamme mahdollisuuden jakaa maksun sinulle sopiviin kuukausieriin. Ohessa esimerkkejä ostosummista ja kuukausieristä sekä lisätietoa maksuajoista ja kuluista.Maksuohjelma valitaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin saat ensimmäisen laskun. Ensimmäiset 12 kuukautta ovat korottomia. Maksuaika voi olla pisimmillään 72 kuukauttta.

Jos haluat ostaa polkupyörän tällä maksutavalla, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi

  • Haluamasi tuote
  • Nimesi
  • Toimitusosoite
  • Puhelinnumerosi
  • Sosiaaliturvatunnuksesi

 

RESURS BANK tekee sopimuksen kanssasi. Sopimuksen hinta on 0 € (tilinavausmaksu) ja käsittelymaksu 3,90 € / kk. Lainan korko on 0% (12 kk maksuaikaa), 12,9% (24kk maksuaikaa) ja 19,9% (48kk maksuaikaa).

  Lasku Maksuvaihtoehdot
 

30 - 60 pv

12 kk

24 kk 48 kk
Vuosikorko 0 % 0 % 12,9 % 19,9 %
Käsittelymaksu / kk  0 € 3.90 € 3.90 € 3.90 €

Huom: Katso RESURS Bankin viimeisimmät lainatarjoukset osoitteesta www.resursbank.fi.

Lataa tiedosto  Hae luottoa tästä

Työsuhdepyörä ja Leasing työsuhdepolkupyörälle

Pyörä Asiantuntija (Kultaiset Pojat Oy) on sopinut usean eri leasing-toimijan kanssa yhteistyöstä, joten kauttamme saat laadukkaat premium-pyörät helposti. Olemme sopinut yhteistyön seuraavien Leasing toimijoiden kanssa: Vapaus, GoByBike, Svea, Fleet Innovation, Etufillari, Grenkeleasing, jne. Kun työnantajasi on mahdollistanut työsuhdepyörän hankinnan, voit tulla meidän showroomille, valitsemaan unelmapyöräsi, ja me hoidamme loput.

Olemme Pyörä-Asiantuntija.

Alla löydät kaikki edustamamme polkupyörätyypit.

Klikkaa haluamaasi pyörälogoa.