QIO AP8 - Soft Mint Turkoosi - matala runkoinen saksalainen Bosch sähköpyörä

QIO-0001

Qio Eins AP-8 sis Jalkajarrut !!

OVH 3399 e, nyt vain:

2700 e 400W akulla

2900 e 500W akulla.

Tämä hinta koskee sähköpyörää. Lisävarusteita voi tilata erikseen.

 

Qio kompakti sähköpyörä

Kompakti Qio-sähköpyörä on monipuolinen kompakti sähköpyörä, jota voi käyttää missä tahansa ja kaikkien perheenjäsenten kesken.

  • Ikä ei ole merkityksellinen, sillä Qio-sähköpyörässä on matala sisäänrakennettu runko yhdistettynä pieniin 20 tuuman pyöriin, mikä tekee tästä pyörästä erittäin helpon ja luonnollisen ajaa. Se tarjoaa erittäin turvallisen ja mukavan ajo tunteen kaikenikäisille. Tarvittaessa voit varustaa Qio-sähköpyöräsi jalkajarruilla mukavuutesi vuoksi.
  • Pituudellasi ei ole merkitystä, sillä pikalinkitysjärjestelmä sekä satulaputkessa että ohjaustangossa mahdollistavat säätää pyörän korkeutta silmänräpäyksessä.
  • Voit käyttää pyörää maaseudulla tai kaupungin keskustassa tai matkalla. Paksut renkaat tekevät pyörästä erittäin mukavan ajaa jopa hiekkateillä. Pyörän kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukanasi asuntoautoon tai metrolla liikkuessasi. Voit taittaa polkimet ja ohjaustangon, eikä Qio-kompakti sähköpyörä ei vaadi paljon tilaa kellarissasi tai asunnossasi.
  • Voit valita polkupyöräsi joko käsijarruilla tai jalkajarrulla. Aivan kuten haluat.
  • Laajalla valikoimalla erilaisia lisävarusteita voit helposti muuttaa kompaktin sähköpyöräsi kykeneväksi kuljettamaan lastasi, pientä koiraa tai muita työvälineitä sekä päivittäisiä ostoksiasi.
  • Qio-sähköpyörän muotoilu näyttää modernilta, vahvalta ja urheilulliselta, ja monien eri värivaihtoehtojen avulla voit sovittaa Qio:n elämäntyyliisi.
  • Qio-sähköpyörä on varustettu parhailla mahdollisilla komponenteilla, mikä tekee siitä kestävän ja vähän huoltoa vaativan pyörän.

 

Malli Qio EINS AP8 on aloitushintainen malli, jossa on Bosch Active Plus -keskimoottori, 400 tai 500 W Bosch Powerpack akku , Nexus 8 -napavaihteet, normaali ketjuveto, ja jalkajarrut !

Värit: Soft Mint Turkoosi.

Lisämaksusta voit saada tämän Qio-sähköpyörän vahvemmalla Bosch-keskimoottorilla ja/tai Gates-hihnavetosysteemillä.

Tarjous

3.399,00 sis. alv 2.700,00 sis. alv

RESURS € 148,27 / kk (48kk)

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
QIO-0001
Tuotemerkki
QIO
Renkaat
2 kpl
Matkustaja
Aikuinen
Sähkö
Torque Keskimoottori Bosch
Jarrut
Käsijarrut
Runko
Ryhdikäs
Hintaluokka
2.000-3.000 Euro